Perne 

Perne pentru pat, perne HypoallergenicMed, perne cu puf de gasca, perne de cea mai buna calitate

Sunt 10 produse
0 Recenzie(i)
363 lei

Perna este compusa 100% din spuma cu memorie, care asigura pozitia corecta a capului si a gatului in timpul somnului. Miezul profilat ofera un efect de masaj. Husa cu fermoar si buzunar suplimentar usor de roluit si de transportat. 

0 Recenzie(i)
290 lei

Maxima este o perna mare , cu forma clasica, realizata 100% din spuma cu memorie. Husa este din material textil de inalta calitate, care este moale la atingere si aduce noapte dupa noapte confort.

0 Recenzie(i)
265 lei

O perna cu doua straturi, miez de spuma cu memorie si spuma cu gel, care au un efect de racire, reduce presiunea si ajuta la sustinerea capului si gatului corespunzator. Tehnologia "Airflow" pentru fluxul de aer suplimentar, asigura in mod constant un mediu uscat si proaspat, husa cu Aloe Vera este tratata impotriva bacteriilor si a acarienilor

0 Recenzie(i)
192 lei

Perna este din 100% spuma cu memorie, cu husa si fermoar, ce contine fibre de bambus care permit o circulare cat mai buna a aerului si asigura mediu natural fara alergii. Materialul textil este moale la atingere si aduce un confort pe termen lung precum si un mediu uscat si sanatos.

0 Recenzie(i)
183 lei

Perna este compusa din 100% spuma cu memorie cu forma ondulata, care permite pozitia corecta a capului si a gatului. Aceasta poate fi rulata si transportata cu usurinta, benzile laterale 3D asigura o ventilatie constanta si mediu proaspat.

0 Recenzie(i)
55 lei

Pentru cei care doresc un produs modern, ideal pentru sezonul cald, le propunem perna Summer Cool, bazata pe tehnologia CoolSleep Hollowfiber.

0 Recenzie(i)
45 lei

Perna cu tesatura de inalta calitate care asigura un climat optim pentru piele.  Produsul are certificare ecologica si sanitara "OEKO-TEX 100" care garanteaza ca nu contine un nivel ridicat de substante chimice care sa dauneze corpului uman sau mediului inconjurator. 

0 Recenzie(i)
60 lei

Perna Natur din pene de gascatoate componentele naturale pene de gasca spalate si tratate antiacarieni la temperatura inalta; tesatura 100% din bumbac de cea mai buna calitate.

0 Recenzie(i)
17 lei

Perna matlasata hipoalergica* medicinala marca HypoallergenicMed®. Produsul este certificat pentru absenţa substanţelor periculoase conform standardului Oeko-Tex 100

Afisat 1 - 10 of 10 priduse
Back to top